Desserter – 4 personer
2 appelsiner
2 dl piskefløde
7 blade husblas
1 spsk sukker
½ tsk vanillesukker
350 ml yoghurt naturel
10 hasselnøddekerner
2 spsk konsentreret appelsinjuice
Appelsinerne skrælles, og der skæres 2 pæne skiver fra til pynt. Resten af appelsinerne skæres i små stykker. Husblasen udblødes i koldt vand. Yoghurten røres med sukker, vanillesukker, appelsinstykker og juice. Tag husblasen op af vandet, og smelt det med det vand der hænger ved. Rør den smeltede husblas i yoghurten og smag til med sukker. Lad det stå et øjeblik og vend den stiftpiskede fløde i. Hæld fromagen i en skål og sæt den i køleskabet til den er stiv, mindst 1 time. Anret evt. I protions- skåle og pynt med hasselnødder og halve appelsinskiver.
Tilberedningstid: Ca. 10 min. + tid i køleskabet.