Kategorier

Frugtmuffins

18 stk.

2 æg
175 g sukker
75 g smør
200 g mel
1 spsk bagepulver
½ tsk stødt kanel
¼ tsk revet muskatnød
¼ tsk fint salt
200 g bær, f.eks. solbær, hindbær, skivede jordbær, blåbær eller blandede skovbær
små forme af papir

Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
Smelt smørret, og hæld det i æggemassen under piskning.
Bland de tørre ingredienser, og sigt dem ned i æggemassen. Rør dejen sammen forsigtigt.
Vend bærrenei dejen, og kom den i små papirforme med en spiseske. Formene skal kun være 3/4 fyldte. Bag evt. kagerne i to papirforme, så de holder faconen.
Bag kagerne ved 200° i ca. 20 min.

Kilde: Levnedsmiddelstyrelsen: “Let Sovsen, Jensen!”, 1995 – Madskribenterne Marianne Kastberg og Karen Hare

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.