2 dl lunken mælk
50 g gær
200 g mel
½ tsk salt
150 g dulle
75 g sukker
2 æggeblommer
300 g mel
2 æggeblommer
2 spsk sukker
2 tsk mel
2 dl kaffefløde
vanillesukker
æggehvide
Mælk, gær, salt og 200 g mel slåes til en ensartet dej.
Hæver 20 min.
Dulle og sukker røres, æggeblommerne piskes let sammen.
Dulle og sukker slåes ind i dejen, derefter æggene samt det sidste mel.
Æltes fin og blank, deles i 22 stykker, der formes til boller og lægges på plade.
Creme: Æggeblommerne piskes med sukker, heri mel skiftevis med fløden, og det hele koger igennem under piskning.
kom vaniliesukker i og afsval.
Hver bolle bankes lidt ud med hånden og med en finger bores et hul hvori cremen fordeles.
Hæver lunt i 30 min.
Pensles med sammenpisket æggehvide.
Bages nederst i ovnen ved 225º i ca. 10 min., til de er gyldne, lette og store.