Kategorier

Fransk fennikel-salat med kartofler og oliven

Salat 4 personer

½ kg kartofler
1 fennikel
1 dl små sorte oliven
2 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 spsk hvidvineddike

Kartoflerne skæres i småbidder. Fennikelen i smalle strimler. Ophed olien i en gryde og svits kartoflerne i en halv snes minutter under konstant omrøring. Tilsæt så fennikel og hvidløg. Svits yderligere en halv snes minutter og rør om til ingredienserne er møre. Tilsæt oliven og eddike og servér.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>