Kategorier

Italiensk appelsinsalat (insalata di arrance )

Salat, pasta 4 personer

4 store appelsiner
1 løg
12 sorte oliven
4 spsk olivenolie, extra vergine
1 håndfuld fennikel blomster
salt – friskkværnet peber

Skær løgene i tynde ringe og læg dem tyve minutter i koldt vand. Skræl appelsinerne og skær dem i skiver. Læg skiverne på et fad. Dræn løgringene og dup dem tørre. Fordel dem over appelsinskiverne. Udsten olivenerne og spred dem på salaten. Strø groft salt og peber over. stænk med olie af bedste kvalitet.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>