Kategorier

Flamsk salat

Salat 4 personer

1/4 l mælk
1 kg kartofler
2 mellemstore løg
1 spsk smør
2 julesalathoveder
2 spsk hvidvinseddike
3 spsk hvedekimolie
Kørvel
Estragon
300 g spegesild

Udvand sildene grundigt i tre timer. Læg dem så i mælk i en time. Kog kartoflerene. Hak løgene og svits dem i smør. Lad dem dryppe af på køkkenpapir. Trim julesalaten og skær den i strimler. Dup spegesilden tør og skær den i stykker. Pil kartoflerne og skær dem i strimler. Bland eddiken og olien. Bland ingredienserne og lad salaten trækken en timess tid. Drys de fintdelte krydderurter over ved serveringen.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.