Kategorier

Chokolade lagkage

Chokolade, desserter 1 person

5 dl piskefløde
100 g lindt surfin
1 chokoladelagkagebund ca. dia. 24 cm og 3 cm tyk
50 g lindt thins
Solbær
Kakaopulver

Kog piskefløden op. Knæk lindt surfin i mindre stykker og bland chokoladen i den opvarmede piskefløde og rør rundt indtil massen er smeltet godt sammen. Del lagkagebunden i 3 lige store stykker ( en øvre del, midt og bund ). Piske den nu lettere afkølede chokoladecreme med et piskeris indtil den er let skummende og fordel 1/3 del af cremen på den nederste del af lagkagebunden, hvorefter solbær strøs henover. Læg den midterste del af lagkagebunden ovenpå og endnu 1/3 af cremen fordeles på lagkagebunden sammen med en ny portion solbær. Den øverste del af lagkagebunden lægges ovenpå og den sidste 1/3 af cremen smøres på. Mindre stykker af lindt thins lægges på og kakaopulver strøs henover til sidst.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.