Kategorier

Bailey’s ostekage

225g Digestives
125g smør
12 spsk Bailey (mere eller mindre efter smag)
6 små blade husblas
400g flødeost natural
50g flormelis
3 dl piskefløde
½ tsk kakaopulver
høvlet chokolade

Knus kiksene. Smelt smørret og kom de knuste kiks heri. Læg det ned i en 20-25 cm spring form eller tærteform og pres det ned med bagsiden af en ske. Hvis du bruger tærteform er det en god ide at bruge bagepapir i bunden og op langs kanterne eller madfilm. Forbered husblassen. Varm Baileyen op i en gryde og hæld husblassen heri under omrøring. Køl det ned. Bland flødeosten og flormelis i en skål til det er blødt. Hæld Baileyen i og rør det godt sammen. I en anden skål piskes fløden (ikke helt stift). Bland det i flødeosten med let hånd. Hæld det over kiksebunden og køl det i ca. 3 timer. Tag kagen ud og pynt med høvlet chokolade og kakaopulver

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.