Kategorier

Chili-gryde

Main dish, Meats, Mikrobølge – Personer: 1

25 g Smør eller margarine
100 g Skært oksekød i tynde strimler
1½ tsk Chilipulver, efter smag
1 spsk Tomatpure
2 tsk Hvedemel
2 Tomater, flåede u. kerner
1½ dl Varm okseboullion
50 g Champignon i skiver
1 lille Porre, skåret i skiver
50 g Majs
100 g Røde bønner-dåse (kidney be)
25 g Tortilla-chips, knuste
15 g lageret danbo- eller cheddar

Pynt:
Hakket persille

Kom fedtstof og kød i en skål og kog i 1 ½ min. på højste effekt. Rør om 2 gange under kogningen. Tilsæt chilipulver og tomatpure og kog 30 sek. på højste effekt. Tilsæt mel, hakkede flåede tomater, bouillon og champignons. Rør godt rundt og kog i 2 min. på højste effekt, indtil retten er jævnet. Rør 2-3 gange under kogningen. Tilsæt porreskiverne og kog under låg i 10 min. på middel effekt. Tilsæt majs og bønner og kog under låg i 6 min. på middel effekt. Bland de knuste tortillachips med den revne ost. Drys blandingen over retten og kog i 30-45 sek. på højste effekt. Drys med persille og server.

Kilde: Christian Phillip, 30 Jan 94

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.