Kategorier

Peberbøf

Main dish, meats, mikrobølge – personer: 1
2 tsk sort peber, grovmalet
175 g bøf af afpudset tykstegsfile
15 g smør
1 spsk majs- eller vindruekerneolie
2 champignon i skiver
2 spsk flødeost med peberrod
1 spsk cognac

Pynt:
Tomatbåde

Opvarm et lille bruningsfad i 4 min på højste effekt, eller efter frabrikantens brugsanvisning. Drys imens havldelen af peveret over bøffen og tryk det godt fast i overfladen. Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og tryk det fast. Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen deri. Steg 45 sek. På højste effekt. Vend bøffen og steg 20-60 sek. På højste effekt, afhængigt af, hvor gennemstegt bøffen ønskes. Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften. Kog i 20-30 sek. På højste effekt. Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad. Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet. Rør rundt og kog i 45 sek. På højste effekt. Rør rundt igen. Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.

Kilde: Christian Phillip, 30 jan 94

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.