Kategorier

Tortillas med chili con carne

4 personer

1 pakke/8 stk. bløde tortillas
1 pose/100 g gratineringsost

Chili con carne:
1 stort løg
2 spsk olie
350-500 g MesterHakket oksekød
1 ds. røde eller brune bønner i chilisauce
1 ds. hakkede Bon Appetit tomater med chili
1-2 tsk knust hvidløg fra glas
6-8 minimajs
1-2 grønne chili
salt

Tilbehør:
bouillonkogte ris
blandet salat

Hak løget og brun det i olie. Tilsæt kødet og rør rundt til det har skiftet farve. Kom bønner, hakkede tomater og hvidløg i gryden. Rør rundt og lad kødet simre 20 minutter under låg. Skær minimajs i skiver. Flæk, udkern og snit chili. Kom chili og majs i gryden og lad det koge med. Kog uden låg de sidste 5-10 minutter, så væden koger lidt ned. smag til med salt. Fordel chili con carne på de 8 tortillas og rul dem sammen. læg dem på sammenføjningen i et smurt ovenfast fad. Drys med ost og stil fadet øverst i ovnen ved 225 til osten er smeltet og gylden.

Server med ris og salat.

Kilde: Jan Heidelbach Jensen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.