Kategorier

Bøf Stroganoff

Main dish, Meats, Mikrobølge – Personer: 4

25 g Smør eller margarine
450 g Skært oksekød i strimler
1 stort Løg, hakket
2 spsk Paprika
1 spsk Tomatpure
1 spsk Dijon sennep
175 g små champignon, halverede
1 spsk Hvedemel
1 1/4 dl Kraftig oksebouillon
1 1/4 dl Rødvin
Salt & friskmalet peber
3 spsk Syrnet fløde

Smelt fedtstogget i en stor gryde i 30-40 sek. på højste effekt. Tilsæt kød og løg og steg i 3 min. på højste effekt. Tilsæt paprika, tomatpure, sennep og champignon. Rør rund og kog i 3 min på højste effekt. Rør melet i og tilsæt lidt efter bouillon og vin. Bring det i kog i 2 min. på højste effekt. Rør rundt 2 gange. Smag til med krydderier. Kog under låg i 10 min. på middel effekt. Lad retten stå i 5 min. Rør syrnet flødei og hæld den i et opvarmet serveringsfad. Drys med hakket persille. Server med løse ris eller båndnudler drysset med friske krydderurter.

Kilde: Christian Phillip, 30 Jan 94

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.