Kategorier

Abrikos-citronkage

Arbejdstid: 30 minutter

Bagetid: 50-55 minutter

Fryseegnet

1 dåse abrikoser 420 g
175 g smør
175 g sukker
2 æg
reven skal af 1 citron
3 spsk citronsaft
4 spsk sukkerlage fra abrikoserne
250 g mel
1 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver

Glasur:
flormelis
citronsaft

Endvidre:
citronskal

Hæld lagen fra abrikoserne, gem den og skær abrikoserne i mindre stykker. Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven citronskal. Rør citronsaft og sukkerlage i skiftevis med mel, vanillesukker og bagepulver. Kom dejen i en smurt randform og bag kagen 50-55 minutter ved 175 grader. Rør glasur af flormelis og citronsaft. Glasér kagen og drys med fintstrimlet citronskal.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.