Kategorier

Mandelkage

125 g smør
125 g sukker
2 æg
50 g mandler
1½ tsk bagepulver
350 g mel
2 dl piskefløde eller mælk

Glasur:
flormelis med rom eller appelsinsaft og reven appelsinskal

Rør blødt smør og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Skold, smut og hak mandlerne groft. Bland dem i melet sammen med bagepulver. Vend det i dejen skiftevis med mælken. Kom dejen i en velsmurt randform og bag kagen ved 170 grader i 40-50 minutter. Løsn kagen fra formen og lad den svale. Tag den ud af formen når den er kold, og kom flormelis glasur og reven appelsinskal på.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>