Kategorier

Valhalla Tortellini med bacon

4 personer

500 g tortellini
olie
100-300 g bacon
1 løg
2 fed hvidløg
paprika
oregano
basilikum
salt
peber
1 ds flåede tomater
2 ½ dl piskefløde
ost

Kog tortellinien i vand med lidt salt. Brun bacon i en gryde sammen med løg og hvid løg. Tilsæt de flåede tomater og fløde. Krydder med paprika, oregano, basilikum, salt og peber. Kom tortellinien i et ovnfast fad, hæld baconsovsen over og til sidst ost, masser af ost, samt et drys oregano til pynt. Sættes i ovnen ved 180° i 15 min.

Tips: Ønskes en luksus Tortellini, kan en eller flere af følgende ingredienser endvidere tilsættes : Små røgede cocktailpølser i skiver, ærter, tynde skiver af mark champignons, rødvin, kødsovs , en lignende smag kan kun opleves i Valhalla, deraf navnet.

Mere tips: I dagligvarehandlen kan fortiden købes en række gode italienske brødprodukter, under navne som ciabatta mv. Udgaven med hvidløg kan med fordel halveres, dryppes med olie og pålægges et par skiver tomater for til sidst at blive dækket med ost og et drys oregano. Ind i ovnen ved god varme, til osten bobler og bliver gylden. En nem og yderst italiensk forret.

Kilde: Dennis Stounberg

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.