Kategorier

Pias pastaret

(3 pers.)

1 pk. bacon i tern
1 pk. strimlet skinke
2 løg
1 pk. mornaysauce
2 fed hvidløg

ca. 350 g pastaskruer

ketchup
salt, peber, oregano, paprika
revet ost

Kog pastaen.
Svits løg, hvidløg og bacon i en gryde. Tilsæt skinken. Når det hele er godt svitset tilsættes krydderier, ketchup og mornaysauce. Smag det hele til.
Tag så et ildfast fad, hæld pasta og sauce ned i fadet og drys det revne ost henover. Stil det nu i ovnen og giv det ca. 20-25 min. på 200º

Opskriften er indsendt af Mia Praestkjaer Larsen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>