Kategorier

Splat

3-4 personer

Spar ikke på krydderierne for Mornay Saucen suger en masse. Hvis man anvender 3 min. pasta kan retten laves på ca. 15 min.

500 g oksefars
150 g sliced bacon
2 dåser flåede tomater (en med blandede løg og en med basilikum og oregano)
1 Mornay Sauce
diverse kryderier (pebermix, mexikansk mix, pizza/pasta mix etc.)

Start med at sætte en gryde over med vand til pasta’en og tilsæt en tsk. salt. Når vandet koger tilsættes pasta’en, mens du venter på at vandet koger kan du begynde at lave kødsovsen….. Kom oksefarsen i gryden og tænd for blusset, fedtet fra farsen er nok til stegning, når farsen er næsten klar kom bacon i, efter du har skåret det i stykker på 1-2 cm. lad det stege i 1-2 min. Kom nu de flåede tomater og mornay saucen i og rør godt rundt. Når det kommer op at koge tilsættes krydderierne. Når pastaen er færdig er sovsen det også.

Serveres i dyb tallerken og drysses med parmasanost.

Kilde: Thomas Svenningsen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.