Hovedret, italiensk, pasta 4 portioner
Fyld:
200 g tortellini med kødfyld
300 g bacon
3 dl fine ærter
1 løg
Bechamelsauce:
30 g smør
3½ spsk mel
½ l kogende mælk
1 dl piskefløde
Salt
Hvid peber
½ tsk reven/stødt muskatnød
150 g reven, mild ost
Rasp
Tortellini kommes i rigeligt kogende vand i ca. 15 minutter. Løget hakkes og svitses sammen med baconen. De kogte tortellini kommes i et smurt ovnfast fad. Løg og bacon drysses over. Ærterne hældes over.
Bechamelsauce: Smelt smørret, og bag melet i, og tilsæt derefter mælken lidt efter lidt. Kom krydderier, reven ost og fløde i. Smag saucen til, og lad den koge godt igennem. Saucen hældes over tortellinien og drysses med rasp. Kom et par smørklatter på. Stilles midt i ovnen ved 180° i ca. 15 min.
Serveres evt. med tomatsalat