Kategorier

Maccheroncetti all Norma

Hovedret, italiensk, pasta 4 personer

500 g penne pasta
½-1 aubergine
10 blade basilikum
4 flåede tomater
2 fed hvidløg
1 dl olivenolie
1 dl parmasanost
Salt&peber

Auberginen skrælles delvis og skæres i 1cm. tykke skiver og lægges i et fad – drys med salt og læg under pres i 30 min. Tag auberginen og pres vandet ud med hånden. Hak basilikumen. Knus hvidløg med en kniv. Svits hvidløg i olie til de er gyldne/svits basilikum og tomater – tilsæt salt og peber. På en anden pande med olie brunes aubergineskiverne. Kog pastaen. Tag auberginerne op og skær i små stykker. Bland pastaen og sauce sammen og læg det i et ildfast fad. Drys Parmasanen på toppen. Stilles i en forvarmet ovn ca. 250° i 5 min., evt under grill det sidste minut.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.