Kategorier

Upside-down cake

60 g smør
90 g brun farin
6 ananasringe
12 røde cocktailbær

Dej:
100 g smør
150 g sukker
2 æg
2 tsk vanilliesukker
100 g mel
½ tsk strøget bagepulver

Rør 60 g smør sammen med 90 g puddersukker, dette smøres godt ud i en aflang ikke for høj form eller en springform. Heri lægges ananasringe der er halveret og i midten af hver lægges et cocktailbær. Regn med at frugten skal ligge så den kommer til at ligge øverst når kagen vendes.

Derefter røres selve dejen. Rør smør blødt med sukkeren, heri æg og vanilliesukker og til sidst mel og bagepulver. Dejen fordeles i formen. Bages på en rist på nederste rille ved 200-210° i ca 35-40 min Når kagen er baget, afsvaler kagen lidt i formen, inden den vendes ud.

Husk frugtes skal være øverst

Kilde: Henrik Nielsen 2:234/202@fidonet

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.