Kategorier

Skovridergårdens krydderkage

100 g smør
250 g sukker
3 æg
2 tsk kanel
1 tsk neliker
1 tsk ingefær
125 g mel
2 strøgne tsk bagepulver
1 dl mager creme fraiche

Smørret røres med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes ét ad gangen, mens der piskes godt. Heri blandes krydderier, mel,bagepulver og til sidst creme fraiche. Dejen hældes i en velsmurt, raspstrøet form, der rummer ca 1 ½ l, og bager på nederste rille ved 200 grader i 45-50 min. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt, når bagetiden er forbi. Kagen afsvaler 5-10 min, vendes derefter ud af formen og afsvaler på en rist.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>