Kategorier

Tykke pandekager

30-40 stk

Pandekagerne serveres typisk om sommeren. Enkelte Ærøboer tilsætter flæsketerninger.

6 æg
½ kg mel
1 pk gær
4½ -5 dl mælk
Raffinol

Mel, æggeblommer røres sammen med mælk. Gæren tilsættes. De stivpiskede hvider vendes i dejen. Dejen skal være tyk. Hæver i ½ time. Bages i raffinol eller lignende.

Servering: Betragtes som en hovedret. Serveres varme med stikkelsbærkompot, æblegrød, sirup eller syltetøj. Serveres også kolde til kaffebordet.

Kilde: Jørgen Boe Mikkelsen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>