Kategorier

Tunmousse

6-8 personer

2 ds tunfisk naturel
1 mellemstort løg
saft af ca. 1 citron
2½ dl creme fraiche 18%
4 bl. husblas
1½ dl piskefløde
salt, peber
1 glas lyserød kaviar (100g) – hold lidt tilbage til pynt

Pynt:
tomater
lidt kaviar
mynte eller citronmelisse

Dressing:
2½ dl cremefraiche
citronsaft
salt
peber

Bland tunfisk, pillet, hakket løg citronsaft og creme fraiche og kør det et øjeblik i blenderen.
Udblød husblassen i koldt vand, smelt den i mikroovnen og hæld den i tunmassen.
Når massen begynder at stivne vendes der flødeskum i.
Vend kaviar i, og smag til.
Hældes op i form, og stilles koldt mindst 2 timer.
Ved serveringen pyntes med tomat(både), kaviar og grønt.
Serveres med flute eller groft brød.

Kilde: Alice og Pölle

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>