6-8 personer
2 ds tunfisk naturel
1 mellemstort løg
saft af ca. 1 citron
2½ dl creme fraiche 18%
4 bl. husblas
1½ dl piskefløde
salt, peber
1 glas lyserød kaviar (100g) – hold lidt tilbage til pynt
Pynt:
tomater
lidt kaviar
mynte eller citronmelisse
Dressing:
2½ dl cremefraiche
citronsaft
salt
peber
Bland tunfisk, pillet, hakket løg citronsaft og creme fraiche og kør det et øjeblik i blenderen.
Udblød husblassen i koldt vand, smelt den i mikroovnen og hæld den i tunmassen.
Når massen begynder at stivne vendes der flødeskum i.
Vend kaviar i, og smag til.
Hældes op i form, og stilles koldt mindst 2 timer.
Ved serveringen pyntes med tomat(både), kaviar og grønt.
Serveres med flute eller groft brød.
Kilde: Alice og Pölle