Kategorier

Tunpaté

2 personer

1 ds. tun i vand
1 dåse flåede, hakkede tomater
1 løg i tern
2 spsk olie
4 æg
2 laurbærblade
1 tsk timian
salt, peber

Tænd ovnen på 175 grader.

I en gryde svitses løget i olien. Tomaterne tilsættes sammen med laurbærblade, salt peber og timian. Lad det simre i ca. 5 min. Vandet fra tunen hældes fra, og tunen tilsættes. Bland det hele godt og sørg for at røre tunen godt ud. Panden tages af varmen, og laurbærbladene tages op. Æggene piskes sammen og blandes i pandemixet. Smør en form, der kan indeholde ca. 1,25 l. Pandemixet hældes op i formen og stilles i ovnen i ca. 1 time.

OBS: Cholesterol = 138 mg.

Serveres med råkost, pastasalat eller rissalat og brød.

Kilde: Dorte R. Thyssen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>