Kategorier

Tunmousse

Opskrift (4 personer):
2 dåser tun
1 lille løg
2 ½ dl cremefraiche 9 % eller 18 %
1 ½ dl. piskefløde
4 blade husblas
1 stort glas rød kaviar
Saften fra 1 citron
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Løg og tun blendes, tilsættes derefter citronsaften, cremefraiche,
salt og peber. Udblød husblasen i koldt vand i 5 min,
hæld vandet fra og sæt skålen i et vandbad til massen er smeltet.

Lad det køle lidt af før det hældes i en tynd stråle i tunmassen.
Lad det hvile i min. 10 minutter.
Tilsæt til sidst flødeskum og kaviaren, gem evt. lidt kaviar til pynt.

Skal hvile i køleskab mindst 2 timer, men optimalt natten over.
Serveres med brød og en dressing af cremefraiche tilsat citronsaft,
salt og peber.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>