Kategorier

Trylle mørdejen

300 g mel
250 g margarine
6 spsk sukker

En meget nem dej til småkager, linser, medaljer, tærter og pier…..Ideel, også for begyndere. Dejen har desuden den store fordel, at den kan opbevares i ca 3 uger i køleskabet. Margarinen hakkes ud i mel, og sukkeret tilsættes. Dejen æltes og lægges koldt. Rul dejen ud. Til småkager udstikkes den i forskellige former. Pensles med æg og drysses med kokosmel, groft sukker el. lign. Bages i forvarmet ovn ved 225 grader i 6-7 min. Medaljer udstikkes runde og bages ved 225 grader i 6-7 min.Hver anden glaseres,og to og to lægges de sammen med fyld. Til linser tærter og pier trykkes dejen fast til bund og sider af de velsmurte forme.Linsefyld el. frugtfyld kommes i. På linserne lægges et låg af dejen.På pier og tærter lægges dejen i striber over fyldet.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.