Kategorier

Bananroulade

2 dl sukker
3 æg
1 spsk hvedemel
½ dl kartoffelmel
1 tsk bagepulver
2 spsk kakao

Fyld:
½ liter piskefløde
1 tsk vanillesukker
1 spsk flormelis
3 stk bananer

Æg og sukker piskes godt sammen til det er hvidt og skummede.
Hvedemel, kartoffelmel, bagepulver, og kakao vendes forsigtig i ægge/sukkermassen.
Dejen breddes ud på en bradepande med bagepapir.
Bages 6 – 8 minutter ved 225°.
Vendes ud på sukkerdrysset papir.
Piskefløden piskes og vanillesukker og flormelis tilsættes.
Halvdelen af piskefløde fyldes i rouladen samt de 3 bananer i skiver.
Pyntes med resten af fløden og evt. revet chokolade eller hasselnøddeflager.

Kilde: Dorit Højer

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>