Kategorier

Torskemiks

4 pers.

ca. 400 g torskefilet
1 løg
200 g rejer
ca. 25 muslinger
1 kop kogte ris
salt
peber
lidt salat
1 peberfrugt
1 bundt dild
Dressing:
ca. 3/4 dl olie
2 spsk eddike
2 fed hvidløg

Løget hakkes og kommes i en sauterepande. Herpå lægges fisken. Det hele dampes i lidt vand med salt og peber et par min. Sættes til afkøling og hældes derefter i en sigte til afdrypning. Rejer, muslinger og ris blandes i en skål, herover hældes dressingen. Lad blandingen trække nogle timer tildækket i køleskabet. Salaten snittes fint og kommes i en skål. Halvdelen af risblandingen kommes i og derefter løg og torskefileterne, som er plukket lidt i stykker. Resten af risblandingen hældes over, og der pyntes med peberfrugt og dild. Serveres med lune flutes.

Dressing: Olie og eddike piskes sammen. Hvidløg hakkes og blandes i.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>