4-6 personer
500 g sildefileter
1 dl groft rugmel
salt, peber
25 g margarine
Marinade:
1 ds (400 g) flåede tomater
1 spsk tomatpuré
½ dl olie
½ dl eddike
1 spsk fiskesennep
1-2 spsk sukker
2 løg
Tilbehør:
groft brød
Sildefileterne vendes i rugmel tilsat salt og peber. Steges på panden 2-3 min. på hver side.
Marinade: Tomater og tomatpuré blandes, og olien piskes i lidt ad gangen. Eddike og fiskesennep tilsættes, og marinaden smages til med sukker. Løgene skæres i terninger, og halvdelen blandes i marinaden. Sildene lægges på et fad, marinaden hældes over. Pyntes med resten af løgene. Trækker i køleskab til næste dag.
Energi: 8980 kilojoule fordelt på 22% fra protein, 39% fra fedt, 39% fra kulhydrat.
Kilde: Fisk fra Brugsen