Kategorier

Syv små fisk

Smørrebrød, Fisk, Silderetter – Personer: 1

Matjessild
Æg (rå og hårdkogte)
Kogte, kolde kartofler
Sort kaviar
Salatblade
Citron
Rød peberfrugt
Dild
Purløg
Porre
Tomater
Radiser
Karse
Creme fraiche
Paprika
Smør eller margarine
7 Rugbrød eller knækbrød

1. En rullet sildefilet anrettes på et salatblad og garneres med sort kaviar, peberfrugtring, citron og dild.

2. Kogte, kolde kartoffelskiver lægges på et lag af porreringe. Pynt med en sild og drys lidt paprika over.

3. Skiver af hårdkogt æg. Derpå sildestykker; pynt med radiser.

4. Finthakket sild og purløg evt. lidt moset æggeblomme.

5. Sild rullet om en rå æggeblomme.

6. Udhulet tomat med creme fraiche, sild og hakket dild, purløg og karse

7. Finthakket sild, kartoffel og purløg i en usødet pandekage.

Tilberedningstid: ca. 15-20 min.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>