4 personer
4 stk rokkevingefilet a ca. 150 g
rugmel
3 rødløg
3 porrer
1 spsk kapers
10 stk grønne oliven befriet for sten
1 dl hvidvinseddike
muskatnød
smør
salt
peber
Skær rødløgene i tynde både. Skær tomater i mindre tern og porrer i skrå skiver. Hak oliven og kapers.
Kom løg og eddike i en gryde, bring i kog, læg låg på og dampkog 2 minutter. Tag løgene op.
Sauter tomater og porrer i smør til de er møre og faldet let sammen. Krydr med salt, peber og muskatnød. Vend forsigt kapers, rødløg og oliven i de sauterede grøntsager og varm igennem.
Vend imens rokkefileterne i rugmel. Krydr med salt og peber. Brun 3-4 minutter i smør på begge sider.
Smag grøntsagsblandingen til med den eddike løgene har kogt i og server med fisken.
Kilde: Meyers Køkken