Kategorier

Tomatchutney

(4 personer)

750 g tomater
250 g løg
1-2 friske chillipeber
3 spsk. olie
6 hele nelliker
1 1/2 dl rødvinseddike
150 g farin
salt friskkværnet peber
reven muskat

Skold tomaterne og flå dem. Del tomaterne i kvarte, skrab kernerne væk og skær tomaten i terninger.
Pil løgene og skær dem i terninger. Flæk chilierne, fjern kernerne og skær chilierne i små stykker.
Varm olien i en bredbyndet gryde, tilsæt løgene og svits dem klare. Kom tomaterne, chili, nelliker, vineddike, farin, salt, peber og muskat i gryden. Kog chutneyen ca. 20 min. ved jævn varme. Rør i den af og til og hæld den i en skål.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>