Kategorier

Tomatchutney

12 store modne tomater
6 sure æbler
4 løg
3 grønne peberfrugter
1 salatagurk
125 g rosiner
1 tørret chilipeber
4 fed hvidløg
225 g mørk farin
1 spsk stødt ingefær
1 tsk stødt kanel
1 tsk salt
2 spsk karry
1 spsk paprika
4 dl eddike
2 spsk marmeladepulver
2 spsk sukker

Frugt og grønsager rengøres. Tomaterne flås, og æblerne skrælles. Begge dele skæres i terninger. Løg og peberfrugter hakkes. Agurkerne skrælles, flækkes, udkernes og skæres i terninger. Alle ingredienserne blandes og koges under låg ½ time og derefter 15 min. uden låg. Chutneyen smages til og tilsættes evt. mere krydderi. Marmeladepulver og sukker blandes og drysses i under omrøring. Koges 2 min. og kommes på rene glas, der lukkes straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>