Kategorier

Thai-sauce

1 dl citronsaft
1 dl vand
75 g sukker
2 spsk fish sauce
2 spsk finthakket ingefær
2 spsk finthakket chili
3 fed finthakket hvidløg
1 lille bundt frisk koriander

Vand og sukker koges op sammen. Pluk korianderbladene og hak stilken meget fint. Chili, ingefær og hvidløg kommes i, koger et par minutter. Tages af blusset, inden citronsaft, fish sauce og

koriander røres i. Stilles køligt til brug.

Servering: Rør lidt af saucen i neutrale supper, rør den i ris, cous cous-gryn og lignende, eller brug den sammen med lyst kød og skaldyr i frikassé.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>