Kategorier

Thai-rejer

4 personer

1 stort løg
500 g champignon
1 rød peperfrugt
1 dåse flåede tomater
1 dåse tomatkoncentrat (stor)
400 g rejer
¼ liter piskefløde

Krydderier:
½ tsk karry
½ tsk paprika
knsp. chilli (sød el. stærk)
salt
peber

Rejerne tøes op og drypper af. Champignonene renses og skives, evt på en æggedeler. Peperfrugten renses og skæres i tynde korte strimler. Løget hakket fint og svitses sammen m/ kryderierne, dette kan evt. udelades da de får MINDST DOBBELT styrke. Champignonene kommes i og svitses, til de er svundet ca. 1/3. Peperfrugten og rejerne kommes i. De flåede tomater + koncentrat tilsættes under omrøring (således at tomaterne flyder ud). Det hel småkoger (svag varme) nu i ca 5 min. Hvorefter der smages til med yderligere kryderier (pas på med Chilli’n). Hvis det skulle blive for stærkt, kom da honning eller. sukker i efter smag. Gryden tages af varmen, piskefløden kommes i. Retten varmes igennem – MÅ IKKE KOGE !!!

Serveres med kogte ris og eller bulghur, samt grovbrød/flute.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>