Kategorier

Tamara

Forret, Fisk – Personer: 4

1 cn Torskerogn naturel (ca 300g)
Saften af ½ citron
3/4 dl Creme fraiche
2 tb Hakket persille
10 Sorte oliven (eller grønne)
½ Fed presset hvidløg
Salt
Hvid peber

Torskerognen moses med en gaffel og blandes med citronsaft og creme fraiche. Skær derefter oliven i terninger og bland dem i mosen sammen med den hakkede persille. Hvidløgsfedet finhakkes eller presses og tilsættes blandingen. Smag til med hvid peber og evt. en anelse salt, men vær forsigtig, der kommer meget saltsmag fra de tilsatte oliven. Top salaten op i en serveringsskål og sæt den til afkøling i køleskabet i et par timer. Ved servering kan retten pyntes med lidt oliven og hakket persille. Der gives brød til.

Tips: Det giver en god variation hvis oliven erstattes af 1-1½ spsk. kapers.

Tilberedningstid: Ca 20 min. + tid i køleskabet.

Kilde: Michael Aggerholm, 17 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>