Kategorier

Fisk og rejer med kokosmælk og ingefær

Fisk, kokos, orientalsk 4 personer

1 pk fingermajs (125 g)
2 løg
1 courgette (300 g)
4 tomater
1 grøn chili
2 spsk olie
1 dl stærk fiskebouillon
1 dåse kokosmælk
1 spsk frisk reven ingefær
2 spsk citronsaft
1 tsk sukker
400 g hellefiskfileter
100 g rejer
½ tsk salt
peber

Tilbehør:
løse ris og sojasauce

Fingermajsene skæres i skiver. Løgene hakkes. Cougetten skæres i små terninger. Tomaterne skoldes, flås og skæres i små terninger. Chilien renses for stilk og kerner og hakkes. Grøntsagerne svitses i olie. Bouillon, kokosmælk, ingefør, citronsaft og sukker tilsættes. Snurrer sammen 3-4 min. Fisken skæres i terninger 2×2 cm. og tilsættes, snurrer med 3 min. Rejerne tilsættes og snurrer med yderligere 2 min. Retten smages til.

Kilde: “Opskrifter med kokosmælk” fra Irma

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>