Kategorier

Tebrød

Antal: ca. 16 stk.

4 dl hvedemel
3 tsk bagepulver
½ tsk sukker
½ tsk salt
75 g smør
1 lille æg
1 dl mælk

Bland mel, bagepulver, sukker, sukker og salt i en skål. Tilsæt det kolde smør i små klatter og saml det hele med fingrene til blandingen er fin grynet. Pisk æg og mælk sammen og hæld det i skålen. Rør hurtigt dejen sammen og læg den ud på et melet bord. Ælt ikke dejen mere end nødvendigt, men rul den ud til en længde. Bank den ud med hånden, ca 1 cm tyk og 6-8 cm bred. Skær længden i 8 stykker og læg brødene på en smurt plade. Bag dem ved 225 grader på midterste rille i ca 8-10 min. Lad brødene køle og skær dem igenem med en skarp kniv. Rist dem gyldne ved 150 grader i ca 30 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.