Kategorier

Sommerfrisk roulade

3 store eller 4 små æg
2 dl sukker
2 dl mel
1 tsk bagepulver
3/4-1 liter ribs
sukker til bærrene
 
Pisk æg og sukker hvidt og luftig. Bland hvedemel og bagepulver og rør forsigtigt melblandingen ned i æggemassen. Beklæd en bradepande, 30*40 cm, med bagepapir og bred dejen ud. Bag den på midterste rille ved 250 grader i ca 5 min, eller til kagen har fået farve. Mos bærrene, men gem nogle pæne til ganeringen. Smag bærmosen til med lidt sukker. Vend kagen ud på et stykke smørbrødpapir med sukker og fjern bagepapiret. Bred mosen over kagen og rul den sammen. Pak den ind i smørebrødspapiret og lad den køle.

Tips: Kagen kan fryses, men uden flødeskum.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>