Kategorier

Teatersalaten

2 personer

1 grillstegt kylling – færdig købt, hvis vi skal have det nemt, ellers en grydestegt kylling
Salat
1 lille æske karse
3 stilke bladselleri
3 tomater
1 moden avocado, penslet med citron
1 spsk olie
½ spsk vinaigre

Serveres med peberrodssovs:
3 dl. cremefraiche
1 tsk sennep
Revet peberrod af den friske
evt. små terninger af 2 æbler

Hele anretningen er færdig og står let tildækket i køleskabet med folie over. På fadet anbringes salatblade, der stænkes let med lidt olie og eddike, der er pisket sammen, derefter tomater i skiver, så kyllingen skåret ud i skiver, og derefter avocadoer, der er skrællet og skåret ud i tynde skiver, der straks pensles med citron. Skiverne vil gerne blive lidt mørke, måske kan de evt. vente med at skære dem ud, og foran på fadet ligger bladselleri i tynde skiver.

Hertil peberrodssovsen: Alt blandes og smages godt til, evt. med lidt estragoneddike. Giv også gerne brød og smør til.

Et herligt måltid, der skal nydes med et glas rødvin og tændte stearinlys på bordet, og det er jo en nem anretning at byde på.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.