Kategorier

Tahin-salat

Tilbehør, Mellemøsten, Forretter – Personer: 1

3 dl Tahin (sesampasta)
10 Stilke bredbladet persille
1 dl Vand
3 Fed hvidløg
1 Citron, saften af

Pynt:
Persilleblade
Lilla oliven (calamatas)

Hak persillen groft. Hvidløg, persille og vand køres til en fin, tynd vælling i food-processor, tahin tilsættes og køres med, til grøden er ensartet. Smages til med citron og salt. Vand og citron bruges til at regulere konsistensen i en tahin-salat med: citronsaft fortynder, vand gør tykkere. Pyntes med en krans af persilleblade og lilla oliven.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>