Kategorier

Kold rissalat med rejer og skinke

Forret, Salat – Personer: 4

180 g kogte ris
250 g kogt skinke i terninger
250 g pillede rejer
4 tomater
4 stængler bladselleri
200 g fine ærter
friskhakket citronmelisse eller persille
2 spsk citronsaft
3 spsk olie
salt og kværnet peber

Skær tomaterne i små terninger. Snit bladsellerien i tynde strimler på tværs. Tø ærterne op, hvis de er frosne, de skal ikke koges. Bland risen med skinke, rejer og alle grøntsagerne. Pisk olie og citronsaft sammen med krydderierne og dryp det over salaten. Pynt med friskhakket grønt. Salaten må gerne trække mindst en halv time. Giv citronbåde og flütes til.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>