Kategorier

Torskerogn i Papilotte

4 x fersk torskerogn, “bukser” á ca. 160 g
2 fennikel af 300 g
2-4 rødløg
100 g smør
50-60 g sort olivenkød (finthakket)
salt og peber
1 dl hvidvin
citronsaft
4 stk. alufolie a 20 x 20 cm

Skær fennikel i meget tynde skiver. Skær løget i tynde halve ringe. Bland oliven i. Damp grøntsagerne møre i halvdelen af smørret. Hæld hvidvinen på, kog op og tag af blusset. Rør oliven i. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Fordel grøntsagerne på de fire stykker alufolie, læg rognen ovenpå. Krydr med salt og peber, og fordel resten af smørret i de fire pakker. Pak folien sammen så saften ikke løber ud under bagningen. Bag ca. 35 minutter ved 175 grader før pakkerne ser-veres direkte på fire tallerkner.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.