Kategorier

Syrisk brødsalat

Salat 4 personer

1 agurk
6 tomater
4 løg
2 fed hvidløg
4 friske mynteblade
3 spsk olivenolie
8 skiver hvedebrød
Salt – friskkværnet peber

Rids agurkens skind med en gaffel, skær den i skiver på en halv cm. tykkelse, halvér dem, læg dem i dørslaget og bland dem med salt og peber. Slå kogende vand på tomaterne og flå dem. Skær dem i passende stykker. Bland agurk og tomat med de hakkede løg, olivenolie og mynteblade, pres hvidløgene over og bland igen. Servér brødet i terninger, ristet på panden i olie og drysset over.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>