Kategorier

Store scones med grahamsmel

Bagning – Personer: 8

100 g Grahamsmel
125 g Hvedemel
2 ts Bagepulver
½ ts Salt
60 g Smør
2 dl Ymer

Bland de to slags mel med salt og bagepulver.Heri hakkes smøret, og til sidst blandes ymer i. Dejen røres sammen , æltes let evt. med lidt ekstra mel, men den skal være lidt “våd”. Deles og klappes til to tykke pandekager som en frokosttallerken i størrelse. Deles i fire dele, der lægges på en plade med bagepapir. Bages på nederste rille ved 250ø i 10 min. Måske skal pladen flyttes op på rille nummer to fra neden, når de første fem min. er gået. Spises helst nybagte, flækkede og med smør og evt. marmelade eller ost.

Kilde: Stine Hansen, 09 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>