Kategorier

Store scones til Camembert

Bagning – Personer: 2

500 g Hvedemel
1 spsk Bagepulver
65 g Smør eller margarine
1 tsk Salt
50 g Sukker
1/4 l Kærnemælk

Mel og bagepulver sigtes sammen. Smørret smuldres i. Salt og sukker tilsættes. Kærnemælken hældes i. Dejen æltes let sammen. Udrulles i ca. 1½ cm tykkelse, og udstikkes efter en frokosttallerken. Pensles med æg.

Bagetid: Ca. 15 min. ved 200°.

Serveres flækkede, med smør på begge snitflader og Camembert imellem.

Udskæres i stykker (som en lagkage).

Kilde: Politikens Forlag, “Vi bager”, Stine Hansen, 09 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>