Kategorier

Stegte sild med sennepssauce

4-6 personer

500 g sildefileter
2-3 spsk mel
salt, peber
20 g margarine til stegning

Sennepssauce:
1 spsk fiskesennep
1 æggeblomme
1 spsk vineddike
2 spsk olie
½ tsk salt
2 spsk vand

Pynt:
lidt fintsnittet porre
klippet dild

Tilbehør:
groft brød

Sildefileterne deles i hver 2 fileter. Sildene vendes i mel tilsat salt og peber, steges på panden 2-3 min. på hver side og afkøles.

Sennepssauce: Ingredienserne piskes sammen. Sildene lægges på et fad, saucen hældes over. Porre og dild fordeles oven på saucen. Trækker i køleskab 5-8 timer, gerne til næste dag. Sildene kan holde sig 2-3 dage i køleskab.

Energi: 7620 kilojoule fordelt på 26% fra protein, 43% fra fedt, 31% fra kulhydrat.

Kilde: Fisk fra Brugsen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>