Kategorier

Stegte rødspættefileter m. sellerisauce

(4 pers)

Stegte rødspættefileter:
3 spsk hvedemel
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
8 rødspættefileter ( 450g)
50 g smør

Sellerisauce:
1/4 liter mælk
1/4 knoldselleri i tændstiktynde stave (200g)
1 1/2 spsk saucemel
1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør:
Kartofler og gulerødder

Pynt:
Friskhakket persille

Stegte rødspættefileter: Bland hvedemel, salt og peber sammen. Vend fileterne i melblandingen. Steg dem i gyldent smør på en pande, ca. 1 min. på hver side. Tag fileterne op og hold dem varme.

Sellerisauce: Hæld mælk og selleristave på panden og bring blandingen i kog. Tilsæt saucemel under omrøring og kog saucen igennem ved jævn varme i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.