Kategorier

Fiskepostej m. ymersauce

(4 pers)

1 dl mælk
1 æg
400 g hakket torskefilet
4 spsk hvedemel
100 g fintrevet gulerod
75 g zittauerløg
1 1/2 tsk groft salt
1 tsk karry
friskkværnet peber
1 1/2 spsk revet granaost

Ymersauce:
3 dl ymer
1 spsk fintrevet peberrod
1 spsk sød mild sennep
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør:
Kartofler
sukkerærter

Kom ingrediensene ( undtagen grana ) i en skål. Rør dem sammen med elpisker i ca. 2 min. Ved højeste hastighed. Fordel farsen i 4 smurte, ovnfaste skåle ( à ca. 3 dl ). Drys med grana og bag fiskepostejerne midt i ovnen.

Ymersauce: Rør ymer og peberrod sammen. samg til med salt og peber. Lad saucen stå tildækket i køleskabet i mindst en ½ time.

Bagetid: Ca. 30 min. ved 175°.

Mikrobølgeovn: Ca 7 min. ved fuld effekt.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.