Kategorier

Stegt hornfiskefilet med persille og spidskål

4 personer

2-3 udbenede hornfisk, ca. 800 gr.
1 spidskål
piskefløde
1 bundt persille
peberrod
mel
smør

Tilbehør:
nye kartofler

Gå fileterne efter for ben, krydr dem med salt og peber. Hak persillen og fordel den på kødsiden. Luk fileterne sammen på tværs(hale mod hoved). Vend dem i mel og steg dem i smør ca. 7 minutter på hver side.(Læg evt. en tallerken ovenpå fileterne de første par minutter). Del hver filet i to ved serveringen.
Snit kålen groft, smid stokken bort. Sauter kålen i lidt smør, kom fløde på, kog til det tykner let og smag til med salt og peber. Høvl eller riv peberrod og vend det i kål og fløde umiddelbart før serveringen. Giv nye kartofler til.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>